Interesse? Vul onderstaande formulier in

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Access Bars

Wat is een Access Bars behandeling?

 

De naam 'Bars' is te vertalen als 'banen' en is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig gekleed, ontspannen op je rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de 'lading' van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

 

Wat doen de Bars?

De Bars geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt ; zoals gedachten, angsten, stress, ideeen over gezondheid, relaties, geld enz

 

Wat zijn de ervaringen?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. De meeste resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, meer energie, men staat soepeler in het leven en het 'leven' gaat makkelijker.
Het minste wat je kunt verwachten is een ontspannen en rustig gevoel alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie á vier weken uitwerken.

 

Zie onderstaand filmpje wat Dain Heer zegt over de Access Bars.

Hij is de mede-creator van Access Consciousness