Interesse? Vul onderstaande formulier in

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Reflex Natuurlijk (W)eten.

RefleX Natuurlijk (W)eten.

 

De eet- leefstijl wat zich in de praktijk al veelvuldig bewezen heeft is nu in boekvorm uitgebracht.Leer de kracht van voeding kennen! Gezondheid, je gezond voelen, volop energie, gewicht verliezen... Wie wil dat niet?

Met de juiste voeding kun je je eigen gezondheid bevorderen, je weerstand verhogen én gewicht verliezen. Het boek en het programma RefleX Natuurlijk (W)eten heeft veel te maken met voeding, maar ook met bewustzijn. Je leert je eigen valkuilen kennen en hoe je deze om kunt zetten in mogelijkheden.

Het programma is vrij van toegevoegde suikers, gluten-, lactose- en koolhydraatarm. Het is opgezet in twee fasen van elk 5 weken. Je leert waar jouw grens ligt van datgene wat je wel of niet verdraagt en gezond is voor jou persoonlijk. Stabiliserend voor je bloedsuikerspiegel, spijsvertering, je hormoonhuishouding en zuur-base balans.

Wanneer je een andere eet- en leefstijl moet of wilt aanleren, is het fijn een start en houvast te hebben. Hiervoor help ik je graag op weg met de voorbeeld weekmenu’s van maar liefst 10 weken.

Daarnaast kun je veel basisinformatie en kennis in het boek vinden over de invloed van zuur-base balans, de hormoonhuishouding, natuurgeneeskundige inzichten en invloeden vanuit de Chinese geneeskunde.