Interesse? Vul onderstaande formulier in

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Margreet heeft na een auto-ongeluk snel last van nek en schouders

“Ik ben blij dat ik bij je ben gekomen. Ik heb na een auto-ongeluk toch snel last van mijn nek en schouders. Dat blijven mijn zwakke plekken wanneer ik het druk heb. Als ik bij Ingrid kom, vraagt ze altijd hoe het gaat en of ik nog ergens last van heb. Dan bepalen we samen welke gebieden ze gaat behandelen.Vaak beginnen we op de stoel en krijg ik een drukpunt massage in mijn nek, schouders, armen en handen. Daarna een massage op de tafel op mijn rug. Het ontspant mij heerlijk, en als ik dit regelmatig doe, 1 x per 4 a 6 weken, dan blijf ik ook redelijk stabiel.

Na een behandeling voel ik mij 's avonds heel erg moe, maar de volgende dagen merk ik de positieve werking die ervan uitgaat. Veel drinken en veel plassen om de afvalstoffen, die zich in de vastzittende spieren opgehoopt hebben, af te voeren.

Soms kiezen we er ook wel eens voor om voetreflexologie te doen, want ook ik ben van mening dat je voet een afspiegeling van je hele lichaam is, daarmee masseer je dus je hele lichaam. Toch vind ik het lekkerste om daar waar het echt vast zit, een massage ter plekke te krijgen. En het is heerlijk om nog even tien minuten ontspannen te blijven liggen na de massage, zodat je de massage na kunt voelen in je lichaam.”

Margreet